Laser/Lampset UTG Red QD Lever Lock Weaver/Picatinny

€ 134,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

De UTG Red QD Lever Lock Weaver/Picatinny bevat een krachtige lamp en een rode laser in één set. Met zijn 400 lumen biedt de lamp een felle lichtbron die tot wel drie uur aaneengesloten meegaat.
Deze lamp is dankzij de bijbehorende schakelaar in meerdere standen aan te zetten. Zo kan de lamp continue branden door de drukschakelaar te draaien of is er de mogelijkheid om via de drukschakelaar de lamp kortstondig aan te zetten. Daarnaast wordt er een afstandsdrukschakelaar meegeleverd waarmee de bediening geplaatst kan worden waar het voor u het beste bereikbaar is.
De klasse 3R laser van deze UTG Red QD Lever Lock Weaver/Picatinny laser/lampset biedt een krachtige rode straal waarmee uitstekend gericht kan worden en is dankzij het montage systeem vrij te verplaatsen over de lamp.
Om deze laser/lampset te monteer bevindt zich een QD Weaver/Picatinny montage aan de onderzijde van de set. Deze wordt dankzij een veermechanisme stevig om zijn plek gehouden en wordt makkelijk verwijdert wanneer dat nodig is.