Windmill Dutch Oven Incl. Deksel 9Qt 8,5L Ø31.5

€ 8,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Windmill Trivet - Waar moet je je gloeiend hete pan laten als die van je kampvuur afkomt? Je wil je tafel daar niet voor opofferen. Daarom heeft The Windmill een onderzetter, ook wel Trivet genoemd, ontwikkeld, waar je je pan op kan zetten zodat je tafel niet wegsmelt door de hitte. Bijkomend voordeel van de Trivet is dat deze ook te gebruiken is als rooster voor bijvoorbeeld je Dutch Oven, Skillet of zelfs een ondersteboven geplaatst deksel. Kooltjes of vuurtje eronder en grillen maar. Geschikt voor in een vuurhaard.

Na gebruik dient men de kookproducten grondig schoon te maken. Wacht daar niet te lang mee na gebruik, als je materiaal nog een beetje warm is, voor behoudt van je product. Gebruik hiervoor een schoonmaak pad of schoonmaakringen.

Indien u voor het eerst met Iron Cast gaat koken, leest u alstublieft voor gebruik de bijgevoegde handleiding goed door!
Let op: Gietijzer wordt gloeiend heet. Pak de Dutch Ovens, skillets en andere pannen dus nooit zonder hittebestendige handschoenen van de hittebron.

zwart gepoedercoat staal Staal Ø 6mm