Voorzetvergroting UTG 3x Flip-to-Side QD

€ 119,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 7 dag(en)

Beschrijving

Deze UTG 3x Flip-to-Side QD voorzetvergroting is de perfecte manier om op zowel grote als kleine afstanden te schieten zonder daarvoor uw richtmiddelen te hoeven verwisselen voor een richtkijker.

Het werkt als volgt: De voorzetvergroting monteert u aan de zichtzijde van de red dot (of zelfs van de keep/korrel) , waardoor u een vergroting krijgt van 3x. Uw red dot of keep/korrel komt daarbij ook vergroot in beeld. Op korte afstanden klapt u de UTG 3x Flip-to-Side QD voorzetvergroting zijlings weg om uw richtmiddelen voor korte afstand te gebruiken.

Door een kniksysteem met borging onder veerspanning, blijft de UTG 3x Flip-to-Side QD voorzetvergroting ook in geknikte toestand keurig op zijn plek en zal hij ook perfect gecentreerd weer terug klappen. De voorzetvergroting kent zowel een hoogte- als zijlingse verstelling en een diopter geeft de mogelijkheid om de scherpte aan uw oogafwijking aan te passen binnen een stelbereik van +1 tot -1.

De lenzen zijn voorzien van een multi coating die helderheid en contrast vergroten. Het 25 mm objectief zorgt daarbij voor voldoende lichtinlaat. Montage van de UTG 3x Flip-to-Side QD voorzetvergroting gaat eenvoudig middels een Weaver/Picatinny aansluiting met quick detach vergrendelingshevel. Hij komt daarmee met het hart 42 mm boven de montagerail te liggen.

Om intern beslaan bij grote temperatuurverschillen te voorkomen, is de UTG 3x Flip-to-Side QD voorzetvergroting voorzien van rubber afdichtingen en is hij gevuld met stikstof. Omdat stikstofmoleculen groter zijn dan zuurstofmoleculen, zullen ze minder snel door de poriën van de afdichtingen dringen, waardoor de stikstofvulling langer gegarandeerd blijft en vochtige lucht kan worden buitengehouden.