Push to Talk Code Red UV82 NX Dual PTT K-B Amplified

€ 195,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Blijf in contact met je airsoftteam en leidt ze naar de overwinning met behulp van de Code Red UV82 NX Dual PTT K-B Amplified Push to Talk. Hiermee hoef je niet steeds van kanaal te wisselen om toch goed te kunnen blijven communiceren met je team.
De PTT biedt namelijk de mogelijkheid om tot maar liefst vier kanalen te beluisteren en om op twee kanalen te communiceren. Dit doe je door gebruik te maken van de twee knoppen die zich op de push to talk bevinden. Als je de grijze knop ingedrukt houdt, kun je praten over het ingestelde A kanaal. Houd je de zwarte knop ingedrukt, dan kun je juist praten over het B kanaal. De Code Red UV82 NX Dual PTT K-B Amplified Push to Talk is te gebruiken in combinatie met een radio met een compatibele Kenwood aansluiting. Aan de bovenzijde zit een US NATO aansluiting voor het verbinden met headsets. Deze PTT is ook nog eens versterkt, wat inhoudt dat hij het geluid dat hij opvangt versterkt doorstuurt naar de ontvanger. Hierdoor kun je duidelijk communiceren, zelfs als je je in een luidruchtige omgeving bevindt.
De metalen constructie is zeer stevig en hij heeft een IP67 waterdichtheidscertificering. Dat betekent dat hij volledig stof- en waterdicht is en dat hij maximaal 30 minuten ondergedompeld kan worden tot één meter diep. De push to talk heeft een handige krokodillenklem, waarmee hij gemakkelijk aan kleding of uitrusting bevestigd kan worden. Die klem is ook nog eens verwisselbaar, waardoor ook linkshandige gebruikers gebruik kunnen maken van deze Code Red UV82 NX Dual PTT K-B Amplified Push to Talk.