Push to Talk Code Red NX Single PTT Amplified

€ 185,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Deze Code Red NX Single PTT Amplified Push to Talk heeft een onopvallend ontwerp en de zwarte afwerking zorgt voor een tactische uitstraling. De PTT heeft een metalen krokodillenklem die verstelt kan worden voor linkshandig of rechtshandig gebruik. Door die klem kan de PTT stevig aan kleding of aan een uniform bevestigd worden. Je hebt de push-to-talk knop dan binnen handbereik, waardoor je snel en efficiënt kunt communiceren met je teamgenoten.
Deze PTT is versterkt, wat inhoudt dat hij het geluid dat hij opvangt versterkt doorstuurt naar de ontvanger. Hierdoor kun je duidelijk communiceren, zelfs als je je in een luidruchtige omgeving bevindt.
De Code Red NX Single PTT Amplified Push to Talk heeft een Nexus aansluiting, waardoor je er gemakkelijk een headset op aan kunt sluiten. Word er geen gebruik gemaakt van een headset, dan sluit je de aansluiting waterdicht af met een vastgemaakte dop. Hierdoor is de PTT ook prima te gebruiken in een regenbuitje. Hij heeft een IP67 waterdichtheidscertificering, waardoor hij volledig stof- en waterdicht is. Hierdoor kan hij maximaal 30 minuten tot één meter ondergedompeld worden.
Deze Push-to-Talk van Code Red is te verkrijgen met een Kenwood 2-pin connector of een Motorola 2-pin connector.