Push to Talk Code Red NX Dual PTT Amplified

vanaf € 160,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Productomschrijving

Deze Code Red NX Dual PTT Amplified Push to Talk stelt je in staat om twee radio’s tegelijkertijd te bedienen, door middel van twee waterdichte knoppen. Hij heeft een Nexus aansluiting bovenop, waardoor er een headset op de PTT aangesloten kan worden. Er zit een waterdichte dop bevestigd op de PTT, waarmee de aansluiting afgesloten kan worden als er geen gebruik wordt gemaakt van een headset. Hij heeft een IP67 waterdichtheidscertificering, wat inhoudt dat hij volledig stof- en waterdicht is. Hierdoor kan hij maximaal 30 minuten ondergedompeld worden tot een diepte van één meter.

De krokodillenklem zorgt ervoor dat de Code Red NX Dual PTT Amplified Push to Talk eenvoudig bevestigd kan worden op de plek die voor jou het handigst is. Die klem is zelfs aan de andere zijde te bevestigen, voor linkshandig gebruik.

Deze PTT is versterkt, wat inhoudt dat hij het geluid dat hij opvangt versterkt doorstuurt naar de ontvanger. Hierdoor kun je duidelijk communiceren, zelfs als je je in een luidruchtige omgeving bevindt.