Knister Grill Original

€ 117,86
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

De Knister Grill is de ideale barbecue voor in de stad, camping, picknick of voor op je balkon. Je kan hem ook meenemen op een stoere fiets- en of zeiltocht. Hij kan op elke fietsstuur bevestigd worden maar je kunt hem ook als mandje met de hand meenemen.

Van ontwerp tot transport tot en met het barbecueën, de Knister Original is de beste barbecue die ooit ontworpen is. De Original is uitschuifbaar en daardoor geschikt voor 8 personen. Het rooster kan tevens vanaf de zijkant worden geplaatst en is daarmee in hoogte verstelbaar. Net zoals de Small is de Original gemaakt van staal en vuurvaste coating. Is bestand tegen alle temperatuuromstandigheden.

De Knister biedt tijdens het transport ruimte voor bijvoorbeeld kolen, voedsel of servetten. Eenmaal op de grilllocatie aangekomen pak je alles uit en kan je de Knister Grill uitschuiven tot tweemaal de maat. Hierdoor kan je voor 3-8 personen barbecueën.

Na het grillen zet je de Knister Grill gewoon in de vaatwasser. De houten handgrepen moeten idealiter worden verwijderd, zelfs als ze zonder problemen meerdere spoelingen moeten overleven.

De grill biedt verschillende grillzones, voor groenten en vlees en is volledig vaatwasser bestendig.

Grilloppervlak: 28-49x22 cm.

De Knister wordt geproduceerd in Duitsland en Polen.